Катрин Зита-Джоунс безспорно може да мине за сестра на дъщеря

...
Катрин Зита-Джоунс безспорно може да мине за сестра на дъщеря
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс се пусна полугола как върти обръч

Катрин Зита-Джоунс несъмнено може да мине за сестра на щерка си, най-малко образно, макар годините си. Актрисата постоянно буди удивление, когато се появи на аления килим - стройни крайници, съвършена талия, липса на целулит и коремче.

Формите на Катрин Зита-Джоунс постоянно са очаровали представителите на мощния пол. Обаче актрисата много постоянно признава, че не се има за пример за хубост. Тя не поставя кой знае какви старания, с цел да наподобява секси. Не се подлага на изтощителни диети и на тежки физически извършения.

" Модата за слаби дами ме плаши. Лично аз мога да хапвам повече от целия Уелс през уикенда ", призна преди време тя в изявление.

В същото време актрисата бързо гори всички калории. Тя от години се занимава професионално с голф, а и въпреки всичко макар че не е кой знае какъв почитател на фитнеса, тя води относително деен метод на живот.

Последното видео, което Джоунс качи в профила си скандализира и шокира всички. На него тя е полугола и се подрусва пред камерата.

Звездата е решила да покаже една от тренировките си, а с това провокира бурни полемики в обществената мрежа. Във видеото Катрин е облечена с раиран бански и върти обръч.

Не всички почитатели на актрисата обаче оцениха позитивно напъните ѝ.
Според някои Джоунс наподобява доста зле в бански костюм, няма талия, а тези извършения са цирк за привличане на вниманието.
Във всеки случай съгласно нас не може да се отхвърли, че Катрин има хубава фигура, с която в днешно време могат да се похвалят малко дами и млади девойки. Може би Джоунс не е чак толкоз секси, колкото си мислят множеството хора, само че с рокля в действителност е зашеметяваща, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР