Като за всяко нещо, и за суинга ще откриете всякакви

...
Като за всяко нещо, и за суинга ще откриете всякакви
Коментари Харесай

Готови ли сте за суинг парти, вижте какви са правилата

Като за всяко нещо, и за суинга ще откриете всевъзможни отзиви. Особено такива в двата полюса. За практикуващите го е метод на живот и път към висшото наслаждение. За консервативните или незапознатите е „ чиста проба долнокачествен разврат ”. Къде е истината и какво в действителност съставлява суингът.

Най-простата формулировка е многообразие. Двойки се събират, опознават, поддържат връзка и вършат секс с замяна на сътрудниците. Суингът не е характерен колективен секс или оргия. Участниците, суингърите, са двойки, които дружно подхващат нетрадиционните полови подвизи. Суингът не се смята за невярност и се практикува единствено от хора, които са подготвени на тази крачка и не изпитват разстройване да следят колегата си по какъв начин прави секс с общ прочут. В този смисъл – в суинга няма място за ревностни и консервативни хора, написа trafficnews.bg.

Думата е с британски генезис и в дословен превод значи „ въртя се, завъртам се, клатя се ”. В Америка и Западна Европа, терминът суинг е от дълго време прочут и даже образува своя лична субкултура. Със лични клубове, заведения, уеб сайтове, организират се даже лекции и семинари по тематиката. Според статистиката по света има 3 милиона суингъра и броя им непрекъснато нараства.

В България от няколко години към този момент има суинг-клубове и уеб сайтове за суингъри, където искащите могат да се записват и да си устройват срещи. Участниците минават през щателна предварителна инспекция. Като едно от главните условия е мъжът и дамата да са в сериозна връзка Не се гледа с положително око на гости, които си водят някого за заслон, за да се отдаде на разхвърлян колективен секс. Суингът е нещо друго.

Методите за намиране на партньорска двойка са многообразни, само че обичайно опознаването става по Интернет. В специфични уеб сайтове двойките се записват и откриват подобаващи за тях сътрудници. След онлайн връзка те пристъпват към среща, на която продължава опознаването и всеки преценя дали има предпочитание за полов контакт. Има двойки, които са даже фамилни другари и откриват взаимното си предпочитание за сходни прекарвания. Сексуалните подвизи може да се осъществят в хотел, в дома на някой от участниците или в суинг-клуб, където има особено пригодени за задачата пространства.

На суинг-сбирките може да участват повече от две двойки. Дори да се включат и десетина души обаче, всеки от участниците би трябвало да харесва останалите и да не се смущава от това, което следва. Вариациите на суинга са доста. Ето дребна част от тях:

Soft Swing – участниците избират единствено милувки, допиране, ласки, най-вече орален секс. Същинския секс оставят за сериозния си сътрудник.

Full Swap – сътрудниците си разрешават безусловно всичко, за което може да се досетите. Размяната може да е с всеки един от участниците, да се прави секс с няколко колегата и даже със същия пол (по-скоро единствено за жените). Няма ограничавания в „ похватите “, стига да са по взаимно единодушие.

Отворени срещи – когато суингърите се разменят и вършат секс в една стая. Това в действителност е „ обичайният “ метод за упражняване на суинг. Най-възбуждащата част за суингърите е да следят колегата си по какъв начин прави секс с различен и да бъдат следени, до момента в който го вършат.

Затворени срещи – Суингърите се опознават, харесват се взаимно, само че след размяната вършат секс в обособени стаи и не се следят.

Суингърите, които членуват в клубове, имат свои наложителни правила. Едно от най-важните е, че отводът на някой от участниците да прави каквото и да било с различен участник би трябвало да бъде мигновено почетен

Абсолютната цел на суингърите е наслаждение. Всякакви форми на непожелано принуждение са изключени. Всички участници са длъжни да съблюдават и няколко условия за дискретност – Всичко си остава сред участниците, да се почете желанието за анонимност, да не се разясняват прекарванията отвън клуба и други. Личната хигиена и положителният външен тип са основни за това по какъв начин ще бъде признат човек в групата на суингърите.

Ако желаете да разнообразите половия си живот с сходно прекарване, е значимо да сте го разискали в детайли с обичания. Суингът не е за всеки. Ако се решите на него, без и двамата да сте сигурни, че го желаете, най-вероятно ще развалите връзката или брака си. Според върлите суингъри, суингът е за постоянни и същински обичащи се двойки, които търсят в тези занимания метод да разнообразят живота си, без да влагат непотребни усеща. Често това са хора до 20 години, които към момента търсят щури прекарвания и такива над 30-35, които са минали интервала на буйното влюбване, когато „ светът е за двама “.

Готови сте за суинг празненство? Изчакайте няколко месеца в цялостно разбиране, че го желаете и двамата и тогава преминете към деяние. Не се поддавайте на моментния подтик, тъй като не всеки може да понесе гледката да види по какъв начин обичаният прави секс буйно с обща позната. Когато сте сигурни, че това няма да провали връзките ви, тогава може да експериментирате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР