Като Мохамед Али на мечките, животно нокаутира охранител в хотел

...
Като Мохамед Али на мечките, животно нокаутира охранител в хотел
Коментари Харесай

Мохамед Али на мечките: Животно нокаутира охранител в Аспен

Като Мохамед Али на мечките, животно нокаутира охранител в хотел в Аспен. За благополучие мъжът се е разминал единствено с няколко драскотини.

Животното се скитало в кухнята на петзвездния St Regis Aspen Resort в Аспен, Колорадо, когато служителят отишъл да ревизира какво се случва. Докато постепенно върви към задната част на кухнята, мечката се хвърля към него и го нокаутира с лапите си.

Охранителят пада на пода, а мечката бяга в противоположната посока.

Пазачът е бил откаран в болничното заведение. Той е получил единствено драскотини по гърба и скоро е бил изписан, оповестиха от Colorado Parks and Wildlife (CPW).

„ Офицерите видяха, че по време на търсенето през този месец са видели осем други мечки да се движат из центъра на Аспен “, сподели представител на CPW.

Служители на дивата природа споделиха, че мечката е влезнала в хотела през няколко порти покрай двора

Кадри от камери за видеонаблюдение демонстрираха по какъв начин мечката броди из кухнята в понеделник вечерта, мигове преди пазачът да влезе в стаята.

След нападението охранителят съумял да се обади на 911.

В огромен лов участваха чиновници на дивата природа, както и полицейското ръководство в Аспен и службата на шерифа на окръг Питкин. Но едвам в ранните часове на сряда сутринта животното беше проследено и успокоено, а по-късно евтаназирано.

Мечката е разпозната е като същото животно, което е нападнало охранителя заради характерно бяло леке ​​на гърдите му, съгласно CPW.

Мат Ямашита, регионален управител за дивата природа в CPW, сподели:

„ По време на нашето в началото следствие ние събрахме показания на очевидци дружно със фотоси и видеоклипове от охранителните камери на хотела. Всички изиграха значима роля в нашето следствие. Използвайки фрагментите, предоставени от хотела, успяхме да потвърдим агресивното държание на мечката и да идентифицираме неповторимите физически характерности на мечката, които помогнаха за вярното идентифициране на мечката извършител. “

Служители на дивата природа споделиха, че кухнята на хотела е чиста и няма храна, която да е привлякла животното.

Експерти пресмятат, че в Колорадо има сред 17 000 и 20 000 мечки и популацията е „ постоянна и нараства “.

Още вести четете в категорията ни Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР