Като кмет на Плевен и като човек се чувствам горд,

...
Като кмет на Плевен и като човек се чувствам горд,
Коментари Харесай

Кметът на Плевен: Искам лично да поздравя Люси Дяковска за победата! Достойно представи града и страната ни

„ Като кмет на Плевен и като човек се усещам горделив, че една плевенчанка показва по този заслужен метод града и страната ни “, показа доктор Валентин Христов
„ Щастлив съм да стартираме седмицата с привет към едно необикновено момиче – Люси Дяковска. Като кмет на Плевен и като човек се усещам горделив, че една плевенчанка показва по този заслужен метод града и страната ни. Люси сега към момента е отвън България. Имам уверението, че сега, в който се прибере в родния си град, ще можем персонално да я поздравим за невероятното й показване в немския сървайвър. “
С тези думи стартира седмичното оперативно съвещание през днешния ден кметът на Плевен доктор Валентин Христов. Коментарът е във връзка новината от преди броени часове, че Люси Дяковска е огромният победител в немското рисковото риалити „ Аз съм звезда – изведете ме отсам “. Плевенчанката е последният оживял в немското шоу, снимано в австралийската джунгла, което ѝ донесе и огромната премия, предава PlevenUtre.
„ Благодаря ви 1 000 000 000 пъти! Да живее кралицата Люси Людмила Тарзания 1 “, написа самата Дяковска на Facebook страницата си след успеха, трансформирала я в Кралица на джунглата. На финала на шоуто нашето момиче събра най-вече зрителски гласове, оставяйки на втора и трета позиция актрисата Лейла Лахуар и инфлуенсъра Twenty4Tim.
Телевизионният формат „ Аз съм звезда – изведете ме отсам! “, прочут и като „ Лагерът в джунглата “, стартира да се излъчва на 9 януари 2004 година по RTL, като до момента са излъчени 16 сезона. 12 звезди живеят две седмици в така наречен лагер в джунглата в Австралия под непрекъснато наблюдаване от телевизионни камери. Целта на участниците е да завоюват благоразположението на феновете и да останат в лагера допустимо най-дълго, с цел да бъдат определени за победител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР