Като гледам преговорите за съставяне на правителство, които се излъчват

...
Като гледам преговорите за съставяне на правителство, които се излъчват
Коментари Харесай

Весела Лечева: Странни имена от БСП участват в преговорите за съставяне на правителство

Като виждам договарянията за сформиране на държавно управление, които се излъчват онлайн, виждам много странни имена от Българска социалистическа партия, които вземат участие в полемиките по дадени браншове ". Този коментар направи пред БНР Весела Лечева, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия. По думите ѝ членовете на Националния съвет не са били осведомени по какъв начин са определени хората, които ще вземат участие в преговорния екип на Българска социалистическа партия:

" Кой ги избра, по какъв начин ги избраха, на какъв принцип са определени.... Не се даде опция на членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия да обсъдят кои ще бъдат отличителните ни белези и политики в тези договаряния, тъй че да не се слеем с всички и да загубим своята роля и еднаквост ".
" Ръководството на Българска социалистическа партия ще саботира всяка самодейност за присъствено съвещание на Националния съвет ", счита тя и посочи, че съвещанията се организират " на автограф " и даже не са в онлайн среда.

Според Лечева " няма да има оставка на Корнелия Нинова, като Конгресът препотвърди нейното място на лидерския пост ":

" Това устремно впускане в договаряния за държавно управление, без да бъде призован Народно събрание на Българска социалистическа партия и без да бъдат утвърдени преговорните екипи и какви политики ще пазиме, по-скоро ми наподобява на битка за постове и опция да бъдат удостоени с постове хората, които са близки до ръководителя. Всички тези дейности са свързани единствено със спасяването на председателския пост на Корнелия Нинова ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР