Като гледам г-н Цветанов какви ги върши и какво говори,

...
Като гледам г-н Цветанов какви ги върши и какво говори,
Коментари Харесай

Политолог: Цветанов готви нов политически проект

Като виждам господин Цветанов какви ги прави и какво приказва, сякаш ще се усети неговото наличие на идващите избори. За мен няма подозрение, че той потегля да отделя нещо. Почти сигурен съм, че приготвя нов политически план. Това сподели в предаването „ Тази заран ” по бТВ политологът Андрей Райчев в отговор на въпрос по какъв начин ще се отрази на идните локални избори отсъствието на Цветан Цветанов от предизборната акция на ГЕРБ.

Той посочи, че няма кулоарна информация, а разсъждава като политолог.

Според политическия психолог Антоанета Христова Цветанов в действителност се пробва да направи институт, базирайки се на контактите си от предишното. „ Това е естественото му развиване, само че ще ме бъде доста мъчно – с цел да бъдеш водач на подобен институт, би трябвало да не си част от дадена политическа партия. Повече ми се коства, че в случай че тръгне този институт към сполучливо действие, той ще се отдръпна от политическата сцена ”, счита Христова.

Относно борбата за София Андрей Райчев сподели, че множеството проучвания на електоралните настройки сочат балотаж сред претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. По думите му Манолова може да победи, в случай че успее да притегли тези 70 хиляди до 100 хиляди души в София, които обичайно не гласоподават.

По думите на Антоанета Христова казусът на Манолова е, че Българска социалистическа партия от ден на ден се прилепва към нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР