Като част от пазарното лансиране на изцяло новия си и

...
Като част от пазарното лансиране на изцяло новия си и
Коментари Харесай

Citroen със специална pop-up локация за новия e-C3

Като част от пазарното лансиране на напълно новия си и 100% електрически стилен модел e-C3, Citroen разгласи, че от 19 април до 17 май, на Boulevard Haussmann 45 в Париж, ще бъде открит тематична pop-up локация където искащите, а и всички минувачи, ще имат опция да се срещнат от близко с новия електрически автомобил на френската марка.

От Citroen споделят, че новата локация, наречена тематично Le Chevron, " ще разреши на марката да се ангажира с обществеността в сърцето на Париж, наблягайки виновната, налична и оптимистична подвижност " за която работи компанията, включително и с .

Освен с колата, посетителите на pop-up местоположението ще могат да разчитат и на спомагателна стратегия, включително изобретателни кръжоци, комедийни представления, профилирани срещи с специалисти, концерти, DJ сетове, както и кафетерия и ресторант.

e-C3 е оборудван с батериен LFP (Lithium Ferro Phosphate) модул с потенциал от 44 kWh и електромотор с мощ от 113 конски сили, което съгласно анонса на френската марка е задоволително за изминаването на до 320 километра без нужда от зареждане. При нужда от такова, моделът поддържа бързо зареждане (100 kW), при съществуване на което е допустимо генерирането на заряд от 20% до 80% за 26 минути.

разполага с емблематичното за марката Advanced Comfort® окачване (стандартна екипировка), ергономичните седалки Advanced Comfort, особено създадено приложение за мобилен телефон Citroën e-ROUTES, функционалност E-Remote, която разрешава на притежателите да употребяват своето приложение MyCitroen за отдалечен надзор и мониторинг, затопляне или изстудяване на купето и локализиране, и други.

През предходната седмица, Citroen започва поръчките и за на новото C3
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР