Като биологичен баща на 4-месечно бебе съм разтревожен от решението

...
Като биологичен баща на 4-месечно бебе съм разтревожен от решението
Коментари Харесай

Велико изрева заради решение на съда за децата на убийцата Габриела: Да направим ДНК тест веднага!

Като биологичен татко на 4-месечно бебе съм угрижен от решението на съда и желанието на обществените, Габриела да се грижи за децата и да реализира контакт с тях.
Това съобщи на митинг пред правосъдната палата деятелят от Политическа партия Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на едно от децата на Габриела Пеева. Тя е упрекната в убийството на мъжа до себе си Пейо Пеев, в съучастничество с майка си.
Версията е, че двете дами са тровили, след това удушили и пробвали да възпламенят Пеев, откакто са го закарали с автомобил в планината Витоша.
Близки и другари на убития Пейо Пеев се събират пред Съдебната палата тази заран с искане Габриела Славова да не е повече под домакински арест.
„ Вчера бе казано, че се изготвят проекти и графици за срещи сред нея и децата през идващия месец. Аз съм биологичен татко на това 4-месечно бебе. Отправям зов към министърката да премисли позицията си. Ако отнеме 3-4 години да съм вписан в акта за раждане, а Агенцията лиши детето от контакта с мен, няма ли това да го травмира “, запита той в ефира на Нова тв.
„ Моля да се подреди да се направи един ДНК тест, аз ще го платя. Нека не ме лишават от контакт с детето ми “, примоли се той.
съдът ще гледа мярката и на майка ѝ Красимира Трифонова. Двете дами са упрекнати за жестокото ликвидиране на брачна половинка на Габриела – Пейо Пеев.
Габриела беше до момента под „ домакински арест “, с цел да се грижи за двете си деца. Стана ясно обаче, че те са при родителите на Пейо и прокуратурата се чака да изиска и за нея „ задържане под стража “.
Красимира Трифонова обаче ще изиска по-лека мярка, оповестява Нова телевизия. На първа инстанция съдът реши да я остави в ареста.
До момента от следствието се допуска, че двете дами първо са удушили 44-годишния мъж, а по-късно са опожарили автомобила с тялото му. Разследва се дали има и други, забъркани с укриването на следите и тялото на Пеев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР