Катето Евро за пореден път показа, че не одобрява новата

...
Катето Евро за пореден път показа, че не одобрява новата
Коментари Харесай

Катето Евро не ще и да чуе за новата на Сашо

Катето Евро за следващ път сподели, че не утвърждава новата връзка на сина си и нейна фаворитка остава майката на внучката ѝ - Таня. Сашо Кадиев и някогашната му са разграничени от повече от година, а неотдавна най-сетне стана ясно коя е новата дама, завладяла сърцето му - Ивелина Чоева. Напук на това актрисата постоянно пуска в обществените мрежи фотоси в компанията на същинската си снаха.

Говори се даже, че Таня продължава да живее в къщата на звездата от " Оркестър без име " в Кокаляне, а Кадиев дефинитивно се е открил в нов дом, който споделя с Ивелина. Дали обаче тя ще успее да задоволи всичките му апетити, към този момент може единствено да се гадае. Актьорът от " Зад канала " е привикнал с феноменалните манджи на майка си и надали ще смъкна летвата в битовия си комфорт.

Кадиев тези дни сподели новата си възлюбена и в Народния спектакъл. Актьорът водеше церемонията за раздаването на премиите Икар, а Ивелина го гледаше прехласната от залата. Докато се опитваше да ръси мъдрости, Кадиев загатна сякаш апропо, че " любовта е безконечна, в случай че не се случи нещо непредвидено ". Думите прозвучаха като самобитно опрощение за брутално прекратените връзки с Таня. След финалните аплодисменти Сашо се измъкна от коктейла, без да показа Чоева на арт обществото, написа Галерия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР