Катастрофата на Северната тангента на Околовръстното шосе в София, която

...
Катастрофата на Северната тангента на Околовръстното шосе в София, която
Коментари Харесай

Разкриха подробности за катастрофата на Околовръстното в София, единият шофьор е изпечен престъпник

Катастрофата на Северната дъга на Околовръстното шосе в София, която стана през вчерашния ден, се оказа освен зрелищна, само че и като от сюжет на престъпен трилър. Това научи БЛИЦ от медици, участвали на огледа.
Медията разбра, че 28-годишният водач на Фолксваген Шаран, който се е врязал като торпедо в различен автомобил от същата марка, е бил в изцяло несъответстващо положение.
При деликатния оглед на криминалистите от отдел тежки ПТП-а, който е траял 12 часа, е било открито, че лидерът Ивайло Иванов е управлявал краден автомобил. Проверката на полицията посочила, че Иванов кара с подправени регистрационни табели, които са били отмъкнати от Опел Астра.
Самият Фолксваген също е бил откраднат.
Станало е ясно също, че Иванов е бил престъпно проявен за голям брой закононарушения, а в колата си е държал противозаконен револвер и десетки принадлежности за обири на коли и кражби на домове.
Вследствие на жестокия удар той незабавно е бил опериран в ИСУЛ, където е бил изваден неговият далак.
Абсолютно почтената жертва, която Иванов е връхлетял, е потърпевша извънредно съществено. Възрастният мъж също е бил подложен на хирургически интервенции и от няколко дни е в болница.
Експерти разкриха пред БЛИЦ, че множеството празнични дни въздействат доста отрицателно върху обществото - в резултат на прекомерно дългите почивки и огромната досада стотици наши сънародници надигат дамаджаните и сядат зад кормилото. След което провокират кървави произшествия, в които умират почтени хора.
Крайно време е страната да вземе по-сериозно отношение и да организира профилирани интервенции за дрогирани водачи, тъй като техният брои нараства лавинообразно и води до загуба на доста деца, дами и мъже.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР