Катастрофа между автобус от Република Косово и камион, превозващ дърва,

...
Катастрофа между автобус от Република Косово и камион, превозващ дърва,
Коментари Харесай

Автобус от Косово се заби в камион с дърва на околовръстното на Кюстендил

Катастрофа сред рейс от Република Косово и камион, пренасящ дърва, затвори придвижването при околовръстния път на Кюстендил, заяви за Българска телеграфна агенция представителят на полицията Катя Табачка. Инцидентът е станал към 4.30 часа сутринта. Леко потърпевш при произшествието е водачът на рейса, който е закаран в кюстендилската болница. Пътниците от рейса са превозени до общинско помещение, където са им предоставени топли питиета и им е обезпечен медицински обзор.

По първични данни водачът на товарния камион е спрял и е отбил от пътното платно, поради паднало дърво. Той се е опитал да спре идващия след него рейс, само че транспортното средство се е блъснало в камиона. Местопроизшествието и сега се обслужва, прецизират се аргументите за възникването му, споделиха от полицията.

Заради пътното произшествие краткотрайно е лимитирано придвижването в двете направления по път I-6 София - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", в региона на отбивката за Скриняно. Въведен е обходен маршрут за леки коли през градската мрежа на Кюстендил, а тежкотоварните изчакват на място, прецизират от Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР