Късо съединение посочиха властите в Ростов на Дон като причина

...
Късо съединение посочиха властите в Ростов на Дон като причина
Коментари Харесай

Късо съединение е подпалило пожара в сградата на ФСБ в Ростов

Късо съединяване показаха управляващите в Ростов на Дон като причина за пожара управляващите, зародил в постройката на пограничното ръководство на Федералната работа за сигурност.

Вследствие на него се взривили складирани запалими смазочни материали, осведоми ТАСС.

" Причина за пожара, по предварителни данни, е станало късо съединяване ", съобщи и губернаторът на Ростовска област Василий Голубаев.

Първоначално очевидци посочваха, че са се чули гърмежи.

Пожарът е горящ в двуетажна кирпичена постройка, която е склад и се намира на територията на пограничното ръководство. Пламъците тръгнали от втория етаж.

Площта на пожара е 880 км метра, като е дипломиран като втора степен. Срутили са се и две стени от пламналата постройка.

Към момента към момента се твърди за един умрял и двама потърпевши, като единият от ранените е в болница с изгаряния и приблизително тежко положение, прецизира ТАСС.

Градските управляващи оповестяват, че пожарът не е опасност за прилежащите жилищни блокове, все пак хората от една постройка наоколо и от прилежащото студентско общежитие са евакуирани.

На видео записи в Телеграм се виждат гъсти кълба пушек на постройката, чуват се и гърмежите.

В последно време все по-често се оповестява за украински офанзиви с дронове против военни и инфраструктурни обекти на територията на Руската Федерация.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР