Картофите са донесени в Русия по заповед на Петър Велики

...
Картофите са донесени в Русия по заповед на Петър Велики
Коментари Харесай

Жена започна да пие водата, в която вари картофите. Вижте какво се случи

Картофите са донесени в Русия по заповед на Петър Велики в края на 17 век. Почти незабавно необикновеният зарзават за съветския народ бързо се трансформирал в един от обичаните. Те освен почнали да подготвят доста ястия от картофи, само че основали и разнообразни питиета: сок, желе, даже мая.
Водата, в която са се варили картофите, не се изхвърля, а се употребява за лекуване на разнообразни болести: да вземем за пример настинки.
Употребата на " вода отдолу под картофите " се удостоверява от актуалната просвета.
Учени от Института по хранене на Германия назовават ​​картофения бульон запарка от Хипократ и го считат за универсално лекарство.
 Какво се случва с тялото ни, в случай че консумираме покълнали картофи Какво се случва с тялото ни, в случай че консумираме покълнали картофи
Картофите са оня зарзават, който всеобщо бива желан от хората по целия свят. Съществуват стотици, а даже и хиляди предписания, в които...
Така че " отварата от под картофа " съвършено отстранява токсините от тялото и почиства червата от слуз, оказва помощ за облекчение на признаците на артрит. Редовната приложимост на картофения бульон оказва помощ за нормализиране на кръвното налягане, а когато имате простуда, би трябвало да дишате над бульона с забрадка над него.
Вярно е, с цел да се запазят всички потребни субстанции в картофения бульон, той би трябвало да бъде вярно подготвен. Обелването на картофи преди готвене не е належащо, защото обелката съдържа до 50% от общото количество витамини. Картофите би трябвало да бъдат добре измити и потопени във вряща вода. Тези секрети ще ви оказват помощ да приготвите същинска лечебна напитка.
Противопоказания:
Картофената запарка не би трябвало да се пие за хора, страдащи от диабет, ниско кръвно налягане и алергии. /zdrave.to

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР