Картите от тази седмица говорят за надигане и бълбукане на

...
Картите от тази седмица говорят за надигане и бълбукане на
Коментари Харесай

Духовни послания от Таро за 17 до 23 октомври

Картите от тази седмица приказват за надигане и бълбукане на нашите по-тъмни и по-негативни страсти. Ние дефинираме прекарванията си и по какъв начин им разрешаваме да ни влияят. Поемането на надзор над нещата може да промени всичко.

Рицарят на жезлите приказва за сложните времена, през които сме минали и за пречките от нашето минало, които не престават да ни въздействат и през днешния ден. Преживели сме дълбока болежка и загуба и това се отразява на нашето държание.

Можем да се усещаме депресирани от броя на битките, през които сме минали, и неспособността ни да ги пуснем изцяло. Тази карта приказва както за нашите персонални, по този начин и за групови болки. Може да сте се срещнали с лъжливи и корупционни дейности.

Рицарят на жезлите седи на коня си в цялостна ризница, облечен в жълта тога, украсена със саламандри (свързани с детайла на огъня) и шлем с огненочервени пера, които се веят зад него. В дясната си ръка той държи пръчка, която покълва, което символизира неговата сила и възторг за неговата задача. Конят му се изправя на задните си крайници, подготвен за деяние.

 карто Таро

Вие също се изпълнете с сила, пристрастеност, мотивация и възторг и бъдете подготвени да канализирате тази сила посредством вашите въодушевени дейности. Имате ясна визия за това, което желаете да създадете и подхранвани от вашата пристрастеност и ентусиазъм, в този момент бързо вървите напред, с цел да превърнете визията си в действителност. Тази карта е вашият знак да го извършите!

Втората карта тази седмица е Петица чаши, наричана още Разочарование. Тази карта се появява в моменти на прочувствена сензитивност. Виждаме пет празни чаши, представляващи възприятие на безсилие. Символизират нашите вътрешни проблеми под повърхността. Нашето отчаяние може да пристигна в доста форми. Разочарование от себе си, другите или самия свят. Може би сте имали огромни упования и нещата не са се развили по този начин, както сте желали. Може би се чувствате съкрушени от цялото страдалчество на света.

Петте чаши значи, че сте заседнали в предишното и не можете да го пуснете. Стари рани и горчиви мемоари изпълват мозъка ви, до момента в който мислите за случилото се. Може да се самообвинявате или да вярвате, че сте жертва на събитията в живота. Тези отрицателни страсти ви възпират от цялостния ви капацитет - освободете ги, с цел да можете да продължите напред и да създадете позитивна смяна.

Картата демонстрира мъж в дълго черно покривало, гледащ три чаши, които са били съборени - знак на неговите разочарования и провали. Зад него има две чаши, представляващи нови благоприятни условия и капацитет, само че защото той е толкоз фокусиран върху загубите си (обърнатите чаши), че пропуща опциите, с които разполага.

 карти Таро

На назад във времето мост пресича огромна, течаща река и води до сигурността на палат или къща от противоположната страна на брега на реката - единствено в случай че можеше да се отдалечи малко по-далеч от преобърнатите купи. Духовното обръщение на тази карта е: " Потърси мост и премини през него! "

Прошката е жизненоважна с Петте чаши, както за себе си, по този начин и за другите. Ако някой ви е разочаровал, намерете в сърцето си амнистия за този човек, като се освободите от разочарованието. И в случай че сте разочаровани от себе си, знайте, че сте създали най-хубавото, което сте могли при тези условия и в този момент сте се поучили от грешките си.

Мантра за седмицата: Прегръщам болката и разочарованието като мои учители. Когато си разреша да усещам страстите си, претърпявам промяна.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР