Кариес, зъбна плака, кървене на венците. Тези и други заболявания

...
Кариес, зъбна плака, кървене на венците. Тези и други заболявания
Коментари Харесай

Прочети това, преди да си купиш електрическа четка за зъби

Кариес, зъбна плака, кървене на венците. Тези и други болести на зъбите незабавно ще се появят, в случай че пренебрегнете хигиената си. Въпреки това, този, който поредно и добросъвестно се грижи за устната празнина, може да предотврати болестта.
Ефективността на предварителната защита значително зависи от това какъв брой добре сте избрали средствата за разчистване на зъбите и венците. В големия лист с артикули за хигиена на устната празнина електрическите четки за зъби би трябвало да бъдат изтъкнати. Те са спечелили доста известност. В края на краищата те правят цялата работа вместо индивида. Но освен. Те отстраняват плаката дейно, даже и да се е натрупала в труднодостъпни региони.

1. Електрическата четка понижава на половина времето, належащо за хигиена на зъбите . Продължителността на процедурата се управлява елементарно. В последна сметка доста модели имат таймер. Той, щом изминат две минути, дава сигнал, че предложеното време за разчистване е завършило.
 Какво ще се случи със зъбите ви, в случай че не сменяте постоянно четката си? Какво ще се случи със зъбите ви, в случай че не сменяте постоянно четката си?
Учени от Манчестърския университет се заели да схванат какво ще се случи, в случай че не сменяме четката за зъби на всеки три месеца. Оказало...
2. Многобройни изследвания демонстрират, че електрическата четка за зъби прави хигиената на устната празнина по-ефективна също и в труднодостъпни места.
3. За да се отървете от плаката, не са нужни старания и това, несъмнено, е преимущество за човек с лимитирана пъргавина, има фрактури, мускулна недоразвитост.
4. Електрическите четки за зъби оферират необятна гама от плъгини.
Основното им преимущество е, че те икономисват време. За да измиете вярно зъбите си с елементарна четка, ще са нужни най-малко пет минути. С електрическа четка ще ви отнеме минута и половина.
Всеки, който има корони, брекети, фасети и други ортопедични структури, също може свободно да употребява електрически четки. Всеки ултразвуков модел е подобаващ за тях. Устната празнина се почиства на първо място с помощта на пастата. Трябва, обаче, да се вземе поради и резултатът от ултразвука, който е гибелен за микробите.
 Ужасяващите последствия от нередовното миене на зъби Ужасяващите последствия от нередовното миене на зъби
На всеки е прочут здравословният най-малко от миене на зъбите два пъти на ден. Срамната загадка на доста хора обаче е, че пропущат таз...
Внимателен би трябвало да е избора на електрическа четка за зъби за всеки, който има избрани зъбни проблеми. За тези, които са чувствителни към студена храна, може да се предложи четка с мека козина. Спомнете си, че ултразвуковото устройство може да навреди единствено на някой, който има пейсмейкър, кървене на венците, както и на бременни дами.
Зъболекарите не предлагат електрическа четка за тези, на които е отстранен израстък в устната празнина или имат нараснала пъргавина на зъбите.
Още по-добре, попитайте вашия ортодонт за най-подходящия модел. И попитайте по какъв начин да го употребявате вярно.
Когато избирате електрическа четка за първи път,  рационално е да закупите модел с няколко скоростни режима. Тогава можете да свикнете с почистването и няма да чувствате дискомфорт.
Никога не мийте зъбите си с електрически апарат всеки ден, още по-малко два пъти дневно. Използвайте най-простата механична четка.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР