Кардиолозите казват, че стомахът “предупреждава” за приближаващ сърдечен пристъп. По-точно

...
Кардиолозите казват, че стомахът “предупреждава” за приближаващ сърдечен пристъп. По-точно
Коментари Харесай

Необичаен симптом алармира за приближаващ сърдечен пристъп

Кардиолозите споделят, че стомахът “предупреждава” за идващ сърдечен припадък. По-точно възприятието за претъпкан корем и прилошаване могат да се окажат признаци на идващ инфаркт.

Такива необикновени признаци се появяват по-често при дамите, в сравнение с при мъжете, оповестява формалният уебсайт на Американската асоциация на кардиолозите.

Според резултати от извършено проучване учените означават, че в избрани интервали от живота у съвсем всички дами има риск от развиване на сърдечносъдови болести. При това симптоматиката може да се разграничава от тази на мъжете.

Така да вземем за пример, при дамите постоянно се срещат такива признаци като тежест в стомаха, чувство за прилошаване, болежка в гърба и лявото рамо. Въпреки това при изискване, че се отнасяте деликатно към своето здраве, огромна част от сърдечните болести могат да се предотвратят.

Специалистите поучават да не пренебрегвате профилактичните проучвания, да спите не по-малко от 8 часа дневно и да следите за сърдечната си функционалност по време на бременност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР