Ето кои са шестте основни навика, които ви вредят и

...
Ето кои са шестте основни навика, които ви вредят и
Коментари Харесай

6 навика, които забавят метаболизма

Ето кои са шестте съществени навика, които ви вредят и е добре час по-скоро да забравите за тях съгласно flagman.bg.
1. Ядете малко млечни артикули
За мускулен напредък и загуба на тегло е значимо да се употребява повече мляко, изключително ферментирало мляко: извара, кисело мляко, ферментирало печено мляко и така нататък
2. Спите на топло
Проучванията демонстрират, че в случай че спите на температура не по-висока от 18-19 градуса, по този начин наречената кафява лой, която се употребява за загряване на тялото, ще се изгаря по-активно.

3. Напълно изключвате въглехидратите
Като цяло диетите с ниско наличие на въглехидрати са по-здравословни от диетите с ниско наличие на мазнини, само че не трябва да отхвърляте всички, изключително в случай че спортувате интензивно. Мускулите се нуждаят от гликоген, който е изработен от въглехидрати, в противоположен случай просто няма да имате сила.
4. Закусвате погрешно
Няма потребност да ядете нискокалорични оризовки или барчета, просто вкарайте ядките в менюто си. Мастните киселини в тях спомагат за по-бързото изгаряне на мазнините, което значи повече калории през целия ден.
5. Тренирате погрешно
Интензивната интервална подготовка от 20 минути е по-полезна от елементарната сесия от 40!
6. Не сте дейни заран
Упражненията или ходенето на дневна светлина са от значително значение за верния метаболизъм. Освен това утринните действия спомагат за поддържане на темп, което колкото и да не ви се има вяра - в следствие се отразява и на положителния сън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР