Карадайъ: Тя лъже! Вие знаете, тя лъже!Лидерът на ДПСМустафа Карадайъ

...
Карадайъ: Тя лъже! Вие знаете, тя лъже!Лидерът на ДПСМустафа Карадайъ
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ нападна репортер на Капитал в кулоарите на парламента

Карадайъ: Тя лъже! Вие знаете, тя лъже!

Лидерът на ДПСМустафа Карадайъ се развика на кореспондент от в. "Капитал " в коридорите на Народното събрание поради "лъжлива " по думите му публикация, оповестява.

"Вие ми лепите етикети, имам право да кажа, че лъжете! ", разкрещя се водачът на Движение за права и свободи. Карадайъ се обърна към публицистите, станали очевидци на сцената: "Тя лъже! Вие знаете, тя лъже! ".

В публикацията, разгневила Карадайъ, се твърди, че огромната мощ на върхушката в Движение за права и свободи е връзката с Русия. В текста се споделя, че съветските ползи в България са се разгърнали най-бурно след приемането на страната ни в Европейски Съюз, по време на ГЕРБ, "управлявали най-дълго в очевиден и неофициален съюз с партията, провъзгласила се за стожер на правата и свободите ".

Днес Карадайъ показва извънредно жестоко държание към парламентарния кореспондент на "Капитал " Велина Господинова, като се разкрещя и след това на няколко пъти прекъсна нейни диалози с народни представители.

Докато журналистката разговаряше със съпредседателя на "Зелено придвижване " Владислав Панев, водачът на Движение за права и свободи им подвикна: "Тя лъже, знаеш, Панев! ". Малко по-късно Мустафа Карадайъ се скара на депутата от ГЕРБ Тома Биков, който говореше с репортерката: "Биков, няма да говорите с нея, тя лъже! ".

Впоследствие репортерът от "Капитал " изясни пред сътрудниците си, че през последните седмици Карадайъ на няколко пъти си е разрешавал сходно жестоко държание, само че през днешния ден е минал границите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР