Партньорите на Украйна се страхуват от загуба на Русия във

...
Партньорите на Украйна се страхуват от загуба на Русия във
Коментари Харесай

Зеленски: Партньорите ни се боят от загуба на Русия във войната

Партньорите на Украйна се опасяват от загуба на Русия във войната, тъй като това ще има непредсказуеми последици за международната геополитика, съобщи украинският президент Володимир Зеленски на среща с публицисти, съобщи Униан.

" Смятам, че сътрудниците се боят от загуба на Руската федерация в тази война. Те биха желали Украйна да победи по този начин, че Русия да не загуби. Защото това ще е непредсказуема загуба и непредсказуема геополитика. " – уточни Зеленски.

Той обаче добави, че в действителност " това не работи по този начин ".

" За да победи Украйна, би трябвало да ни дадат всичко това, с което побеждават ", акцентира президентът.

По думите му, за привършване на войната е належащо да се сътвори почва излаз от обстановката да търсят освен Украйна и сътрудниците ѝ, само че и Путин.

" Защото в този момент той не изпитва дискомфорт. Защото – къде стреляме ние? Какво можем да нападаме? С какво? Доколко ще ни оказват помощ стопански? Санкциите ще ги дочакаме или не (да дадат резултат – б.р.)? Трибунал ще има ли или не? Трябва да си отговорим на всеки от тези въпроси. И всекидневно да работим, и да напредваме по всяко от тези посоки. " – означи президентът на Украйна.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР