Капитанът на ЦСКА Юрген Матей каза цялата истина за случилото

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей каза цялата истина за случилото
Коментари Харесай

Юрген Матей каза цялата истина за загубата на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей сподели цялата истина за случилото се на терена против Зоря. „ Червените “ изгубиха с 0:1 на своя земя от украинците в третия си мач от групите на Лигата на конференциите. Нидерландският бранител е безапелационен, че провалянето е напълно виновност на “червените” и не би трябвало да се търси въздействие на съдията, макар че отборът е заслужавал най-малко една дузпа.

“Имахме обстановки през първото полувреме, а те вкараха с може би единствения удар през целия мач. Нещата се получиха прекомерно неприятно за нас. Изиграхме добър дуел през първата част, имахме шансове, само че не вкарахме. Трябваше да продължим по този начин и след почивката”, сподели Матей.

“Тази загуба е напълно наша неточност. Трябваше най-малко да не загубим. Те ни дадоха много пространства през първата част, само че по-късно предадохме дуела. Те пресираха много високо, само че отново имахме късмет да играем футбол. Трябваше да намерим метод да продължим”.

“Ако би трябвало да бъда почтен, имаше избутване при обстановката за дузпа. Реферът изгуби надзор в мача, само че би трябвало да гледаме себе си. Заслужавахме най-малко една, само че не съдията ни е виновен”, приключи Матей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР