Капитанът на националния отбор на Испания Серхио Бускетс определи селекционерът

...
Капитанът на националния отбор на Испания Серхио Бускетс определи селекционерът
Коментари Харесай

Серхио Бускетс: Истинският лидер на Испания е Луис Енрике

Капитанът на националния тим на Испания Серхио Бускетс дефинира селекционерът Луис Енрике като същинският водач на " Ла Фурия Роха " броени дни преди старта на Световното състезание в Катар.

34-годишният футболист на Барселона показа пред списание " Паненка ", че Енрике познава доста добре всеки един от извиканите играчи, а самите те са " до гибел " с него.

" Луис Енрике е същинският водач на този тим, тъй като той е този, който работи ден за ден. Той е този, който познава всеки един и знае с какво може да способства, този, който приготвя проекта за мачовете, този, който ни убеждава в концепцията на играта и аргументите за нея, с обстоятелства и пояснения. Ние сме до гибел с него ", съобщи полузащитникът на " Ла Фурия ".

Бускетс, който е единственият оживял от оня тим на Испания, който през 2010 година победи със международната купа в Южна Африка приказва и за това дали по-младите футболисти търсят препоръки от него.

" Опитвам се да давам препоръки, към този момент го върших на Европейското състезание. Не започнахме по най-хубавия метод и се пробвах да допринеса с моите познания, да изяснявам обстановките, да укротявам моите съотборници ", показа Серхио Бускетс, за който това ще бъде четвърто следващо присъединяване на Мондиал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР