Капитанът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов и шампионът

...
Капитанът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов и шампионът
Коментари Харесай

Цецо Соколов с 12 точки, Динамо с 12-а поредна победа в Русия

Капитанът на националния ни волейболен тим Цветан Соколов и първенецът на Русия Динамо (Москва) записаха 12-а поредна победа в локалната Суперлига. Соколов и компания отнесоха бързо у дома слабака Строител (Минск) с 3:0 (25:14, 25:15, 25:18) в мач от 16-ия кръг на шампионата, игран този следобяд.
 Цецо Соколов влезе в Клуб 100 на Динамо (Москва) с връх Цецо Соколов влезе в Клуб 100 на Динамо (Москва) с връх
По този метод Динамо остава на второ място във краткотрайното класиране с 15 победи, 1 загуба и 44 точки. В идващия 17-и кръг московчани са гостуват на воденият от националния селекционер на България Пламен Константинов отбор на Локомотив (Новосибирск). Дербито на кръга е в събота (14 януари).
 Цецо Соколов и Динамо започнаха годината с лесна победа в Русия Цецо Соколов и Динамо започнаха годината с лесна победа в Русия
Цецо Соколов игра устойчиво цялостен мач за Динамо и стана втори по ефикасност с 12 точки (2 блока, 3 аса и 50% успеваемост в офанзива - +8) за триумфа . Ярослав Подлесних пък добави с точка повече - 13 (2 блока, 2 аса, 53% успеваемост в офанзива и 44% положително посрещане - +8) за успеха.

За отбора на Строител Никита Кулешов и Иван Коротаев се регистрираха с по 11 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР