Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков взе отношение по казуса с

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков взе отношение по казуса с
Коментари Харесай

Дяков: Марселиньо си понесе наказанието, може да даде още

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков взе отношение по проблема с отстраняването на съотборника му Марселиньо от първия тим. То стана факт след мача с Ференцварош поради реакцията му при промяна, а наставникът Стойчо Стоев разгласи, че до момента в който той е отпред, бразилецът няма да играе повече.

"Марселиньо е дал доста на Лудогорец и съгласно мен може да даде още. Това е човек, към който почитателите би трябвало да имат почитание. Той позволи неточности, които са неприемливи за състезател от неговия диаметър, само че той си понесе наказването. "

"Марселиньо е футболист, който би трябвало да бъде почитан. В съблекалнята сме много опитни хора, с него съм приказвал един път, два пъти, познавам го добре и знам, че той е положително момче. Направи неточности, които не му подхождат, само че ги направи от пристрастеност да помогне. Според мен има място в тима за него. "

"Не съм приказвал с него по тази тематика, оставих го самичък да си реши нещата, тъй като той е трезво мислещо момче ", съобщи полузащитникът в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той разяснява и въпроса с предстоящата "подмяна на кръвта " в състава.

"Никога не съм се готвил за периферна роля, само че съм реалист и знам, че сигурно няма да играя още доста и доста постоянно. Но сигурно не съм се предал, че ще съм запаса. Да, няма да мога да играя през три дни, само че когато треньорът реши, ще съм отсреща. Треньорът взема решение и към този момент е тук моята роля да предавам полека-лека щафетата. "

"Имаше много години един гръбнак, който дълго време беше в основата, само че няма към този момент нищо постоянно. И това е ясно на всички ", показа Дяков и разяснява, че е подготвен да посреща рецензиите към тима, тъй като е измежду най-опитните фигури в него.

"Затова сме и водещи футболисти, с цел да обираме негативите, ние имаме самочувствието и характера за това. Няма нищо постоянно, би трябвало да настъпи една промяна на караула. Говоря за себе си и другите момчета, които ще помогнем на новите да стъпят добре. Но това не значи, че абдикираме, в противен случай ", показа Дяков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР