Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков направи интересно изказване относно чуждестранните

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков направи интересно изказване относно чуждестранните
Коментари Харесай

Светослав Дяков: Балканският манталитет пречи на чуждестранните треньори в България

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков направи забавно изявление по отношение на задграничните наставници на " орлите " през годините. Опитният полузащитник се надява Валдас Дамбраускас да реализира триумфи отпред на тима от Разград.

" Защо задграничните треньори не се задържат дълго отпред на Лудогорец и какво им пречи? Може би им пречи манталитетът по нашия край, балканския край. Това е една от пречките, надяваме се с новия треньор нещата да потръгнат и Лудогорец да играе по този начин, както всички са привикнали. Чувам, че новият треньор е учтив и правилен човек. На терена ще се види - там се демонстрира треньорът. Надяваме се да успеем.

Има какво да се поправя, играта в отбрана би трябвало да се поправя, допуснахме много голове. Ако тръгнем да търсим аргументите, те не са малко. Може би и COVID-19 ни повлия, би трябвало да създадем по този начин, че да изглеждаме по-добре.

Бях отчаян от държанието на предходния треньор и екипа му, обичам да споделям нещата в очите, а не да ги узнавам от медиите. Не обичам да се работи зад тила, подобен човек съм.

Лудогорец постоянно е уважавал своите съперници, само че в случай че играем своята игра, няма към момента тим в България покрай нашето равнище ", сподели Дяков по Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР