Капитанът на Крумовград Божидар Кацаров говори пред медиите след нулевото

...
Капитанът на Крумовград Божидар Кацаров говори пред медиите след нулевото
Коментари Харесай

Божидар Кацаров: На Герена се играе много тежко

Капитанът на Крумовград Божидар Кацаров приказва пред медиите след нулевото тъждество с Левски на " Герена ".

" За нас равният беше пребогат при започване на седмицата. С оглед на аления картон мисля, че през второто полувреме трябваше да сме по-агресивни, да пресираме повече, да изнесем линията по-напред. Мисля, че през второто полувреме имаме един удар на Момчил Цветанов и той беше надалеч от задачата

" За мен Левски има най-хубавите почитатели в България, подкрепяха ги през целия мач без значение от резултата. Тук се играе доста тежко. За нас тази точка си е най-много за самочувствие. То се видя какъв брой липсваше Алекс Колев. Който схваща от футбол и е гледал мача ще разбере за какво ни е липсвал. Всяка една дълга топка като го няма него, няма кой да я резервира, няма кой да поведе тима напред. Много е значим ", сподели още той. 

" Видях го, само че това е обикновено. Феновете са темпераментни, пристигнали са да поддържат тима Това му споделих и на него - да стане, няма смисъл. Не сме долши да бавим играта, а да играем футбол, пък, в случай че ни победят, по-добрият да победи ", сподели той по отношение на обстановката, в която Момчил Цветанов бе уцелен с предмет от трибуните. 

" В началото на сезона искахме да се спасим. Нов тим сме, още не е проведен въобще. Седмото място е премного дори ", приключи Кацаров. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР