Капитанът на Интер Мауро Икарди бе гост в официалния феншоп

...
Капитанът на Интер Мауро Икарди бе гост в официалния феншоп
Коментари Харесай

Икарди: Най-хубавите ми голове са тези срещу Юве и Милан

Капитанът на Интер Мауро Икарди бе посетител в формалния феншоп на " нерадзурите " до известната на всички туристи миланска катедрала. Аржентинският нападател раздаде подписи и се снима с голямата група почитатели на " нерадзурите ", като отговори и на специфичните въпроси от страна на тифозите.

" Последната неделя бе съвършена, тъй като пристигна стотният ми гол с Интер и играхме като огромен тим. Като нападател би трябвало да бъда на вярното място в верния миг, с цел да отбележа ", стартира Икарди.

" Всички мои голове са хубави и ми доставят наслаждение. Тези обаче, които са против Ювентус и Милан, са ми обичани. Перишич и Кандрева са съотборниците, които ми доставят най-вече асистенции през последните години, само че желая да благодаря на всички сътрудници, тъй като ми оказват помощ.

Сега мислим за мача с Верона и след това за идващите противници. Тифозите ни постоянно са били неповторими. Изпитват огромна любов към Интер и нас, футболистите, което е най-красивото нещо в играта ", приключи капитанът на Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР