Канцлерът на Германия Олаф Шолц изгледа интервюто на журналиста Тъкър

...
Канцлерът на Германия Олаф Шолц изгледа интервюто на журналиста Тъкър
Коментари Харесай

Захарова: Шолц и Сунак не се подчиниха на САЩ и изгледаха интервюто с Путин

Канцлерът на Германия Олаф Шолц изгледа изявлението на журналиста Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин, оповестиха новинарските организации този уикенд, и го назова „ неуместно “.

 

„ Шолц не се подчини на заповедите на Съединени американски щати да не гледа изявлението. Ако той по-често нарушава инструкциите на Белия дом, може и да изведе Германия от рецесията “, сподели представителят на Министерство на външните работи на Русия Мария Захарова пред Комсомолская истина.

 

Преди да разясняваме тази нелепост, в ръцете ни незабавно попадна бедният Сунак, който, както оповестиха медиите, „ приказва обидно за изявлението на Путин с Тъкър Карлсън “. 

 

По принцип оповестената нагоре „ диагноза “, сложена на Шолц, съвсем изцяло дава отговор на „ неподчинението “ на Сунак, който също изгледа изявлението на Путин с Карлсън без позволение.

 

Ето, буквално, друго изказване на Мария Захарова:

„ Премиерите на Англия през последните години са хора със слаба воля, те не изпълняваха волята на народа на Англия или даже личната си, а чинно танцуваха, отнесени от Вашингтон към будоара. Съжалявам ". 

 

Прессекретарят на президента Дмитрий Песков разкри през днешния ден някои детайлности от подготовката на изявлението. Той означи, че самият публицист Тъкър Карлсън е излязъл с предложение за диалог.

 

„ Виждаме, че американски чиновници назовават ​​това изявление излишно и мощно предлагат да не го четете. Те не желаят същинският светоглед на Путин да стане наличен за елементарните американци. Но този път въпреки всичко се случва. Не е задушаващо. Светът се промени “, акцентира Песков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР