Кандидатурата ще бъде мощен знак към Европа, според поддръжниците йИнициативният

...
Кандидатурата ще бъде мощен знак към Европа, според поддръжниците йИнициативният
Коментари Харесай

5000 гласа в подкрепа на Иванчева за евродепутат

Кандидатурата ще бъде мощен знак към Европа, съгласно поддръжниците й

Инициативният комитет " Непослушните " внася през днешния ден в ЦИК подписката в поддръжка на кандидатурата на Десислава Иванчева за самостоятелен претендент за евродепутат.

" Внасяме в ЦИК подписите на 5552 гласоподаватели ", оповестиха от комитета във Facebook страницата на отстранената кметица на столичния регион " Младост ", която преди дни беше наказана на 20 години затвор за рушвет и дружно с някогашната си заместничка Биляна Петрова, която получи 15-годишна присъда, беше върната в ареста.

" Кандидатурата на Иванчева за изборите за Европарламента ще бъде мощен знак към Европа за пробитата правосъдна система в България. Брутално нарушени бяха човешките права на единствения цивилен непартиен кмет на столичен регион, определен от близо 29 000 гласоподаватели ", обявиха още " Непослушните ".

И подчертаха: " Искрено се надяваме, че Групово дело " ГРАО " в Министерство на регионалното развитие, извършваща инспекция на подписката на самостоятелните претенденти, ще бъдат справедливи и няма да изхвърлят в коша волята на хиляди българи, както се случи с референдума против презастрояването на " Младост ". Подписката протече при извънредно висок интерес. ИК " Непослушните " се извиняваме на стотиците хора от страната и чужбина, които не можаха да се включат заради техническите и времеви ограничавания. Те могат да са спокойни, че броят на подписите е пребогат, с цел да бъде позволена Десислава Иванчева до изборите. Важното ще бъде точно тогава - на 26 май България да отиде до урните и да даде своя глас. Истината ни прави свободни! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР