Кандидатстването за нея е отворено за желаещи на възраст между

...
Кандидатстването за нея е отворено за желаещи на възраст между
Коментари Харесай

Wizz Air с нова инициатива за младите

Кандидатстването за нея е отворено за искащи на възраст сред 18 и 25 година от цяла Европа, като определените ще получават WIZZ ваучери за пътешестване
Wizz Air, най-бързо разрастващата се и устойчива самолетна компания в Европа и водещият авиопревозвач в България, разгласи старта на нова самодейност – форумът WIZZ YOUTH. Той ще се организира под формата на неофициална, онлайн полемика във фокус група от клиенти на компанията на възраст сред 18 и 25 години. Целта на събитието е пасажерите на Wizz Air да споделят своите мнения, рекомендации и персонален взор върху подобряването на услугите на самолетната компания.

Кандидатстването за присъединяване в WIZZ YOUTH FORUM към този момент е отворено за младите клиенти на самолетната компания, които са запалени по пътуванията, летенето, трендовете на бъдещето  и цифровите решения. Новата самодейност е забавен и интерактивен метод за Wizz Air да събира качествена противоположна връзка в 6 основни бизнес области: пътуванията на клиентите; предугаждане на бъдещи привички и условия за пътуване; устойчивост; цифрово развитие; креативен концепции и връзки. Това качествено изследване под формата на конгрес ще е допълнение към други количествени проучвания, които WIZZ организира, с цел да разпознава трендовете и самостоятелните стремежи на клиентите. И двата метода акцентират уговорката на Wizz Air за непрестанно възстановяване на потребителското преживяване. Заключенията от изследванията ще се употребяват, с цел да оказват помощ на самолетната компания да се развива и да усъвършенства услугите си.

От определена група от 80-100 души в цяла Европа 20 участници ще бъдат селектирани един път месечно, с цел да се причислят към полемиките на фокус групата, които ще се организират онлайн посредством платформата Microsoft Teams. Участието е напълно непринудено, само че присъединилите се ще получават WIZZ ваучер за пътешестване на стойност 20 евро на сесия като тласък. Това не е всичко, участниците в WIZZ YOUTH FORUM автоматизирано ще бъдат включени в лотария с опция да завоюват ваучер за 200 евро, с цел да летят до мечтана дестинация в мрежата на Wizz Air по техен избор.

Жужа Пос, основен шеф „ Клиенти и маркетинг “ на Wizz Air показа: „ В Wizz Air ние се ангажираме да предлагаме допустимо най-хубавото преживяване на клиентите, заради което сме щастливи да стартираме WIZZ YOUTH FORUM – самодейност, напълно отдадена на потребителското мнение и с капацитет да основава нови трендове, напълно отговарящи на потребителските потребности. Форумът ще сплоти вижданията на нашата млада и разнообразна потребителска база, които ще са в основата на нашите бъдещи бизнес решения и цели. WIZZ YOUTH FORUM е неповторим късмет да срещнете хора от цяла Европа с мислене като вашето и да споделите скъпа противоположна връзка, която ще помогне на Wizz Air да усъвършенства още повече услугите си. Не се колебайте и кандидатствайте още през днешния ден! “

За тези, които желаят да се причислят към WIZZ YOUTH FORUM, кандидатстването е отворено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР