Кандидатът за президент на Франция Ерик Земур нарече французите и

...
Кандидатът за президент на Франция Ерик Земур нарече французите и
Коментари Харесай

Ерик Земур: Франция трябва да спре да бъде инструмент на САЩ

Кандидатът за президент на Франция Ерик Земур назова французите и руснаците два велики народа, върху чието разделяне е фокусирана политиката на Съединени американски щати. Консерваторът прикани за анулация на всички наказания против Русия и съобщи, че Париж би трябвало да престане да бъде инструмент в ръцете на Съединените щати.

В своето въведение Земур означи:

- " Ние сме длъжни да сме другари на Русия. Длъжни сме да престанем да бъдем инструмент на Съединени американски щати. Съединени американски щати се пробват да разединят Русия и Франция с Германия, и всякога, когато се случи сплотяване, американците намират начини да ги разединят ".

- " Не имам вяра, че Русия се меша в изборите. По-скоро американците следяха своите съдружници, а не руснаците. "

- " Русия води своя политика, която естествено, има за цел да популяризира нейното въздействие. Аз споделям, че Франция може да покаже другарски сигнали във връзка с Русия, като да вземем за пример да анулира глобите. "

- " Ако аз бях президент, щях да кажа, че повече няма да има наказания против Русия. "

- " Французите и руснаците - това са два велики народа, които си наподобяват доста повече, в сравнение с ние си мислим. Аз обичам съветския народ, обичам съветската просвета и съм поддръжник на съветската литература ", безапелационен е още националистът.

" Неполиткоректните " изказвания на Земур взривиха европейския демократичен мейнстрийм, защото той като политик публично стана претендент за президент на републиката. По-рано Земур предложи да изкара Франция от НАТО, а също по този начин съобщи, че Русия е права да не желае да вижда НАТО до границите си.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР