Кандидатът за президент и лидер на руската Либерално-демократическа партия (ЛДПР)

...
Кандидатът за президент и лидер на руската Либерално-демократическа партия (ЛДПР)
Коментари Харесай

Жириновски: Две ракети и сбогом, Британия!

Кандидатът за президент и водач на съветската Либерално-демократическа партия (ЛДПР) Владимир Жириновски остро атакува Англия и премиера Тереза Мей в отговор на решението на Лондон да изгони 23 съветски дипломати и да приключи двустранните контакти на високо равнище. В избирателен спор, излъчен по малкия екран "Россия 1 ", той отсече "Достатъчни са две ракети и - довиждане, Тереза Мей! ".

"Външната политика - това е лицето на страната. Не би трябвало да позволяваме някой да ни наскърбява, да ни прави на простаци, да ни заплашва, да ни лепи етикети и да ни предявява ултиматуми. Главнокомандващият да изпрати Балтийския флот към крайбрежията на Британия ", разпалено изясни Жириновски. Лондон публично упрекна Русия за опита за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му с бойното отровно вещество "Новичок ", създадено по време на Студената война в Съюз на съветските социалистически републики.

Русия изрично отхвърля да е забъркана в тази ситуация и твърди, че производството на "Новичок " е прекъснато от дълго време, а всички налични количества са били унищожени. "И още нещо ще ви напомня. Хрушчов един път сподели на британците: Достатъчни са ми две ракети и вашите острови ще престанат да съществуват ". И те си затвориха устите за 20 години напред ", безапелационен бе Жириновски.

"Днес нас ни заплашват, слагат ни ултиматум. Някакъв дезертьор, изменник, разузнавач - някой го отровил и е отговорна цяла Русия. Ние сме 150 милиона и те заплашват да ни бомбардират, плашат ни с хакерски атаки, да стартират война. Те са полудели. Тереза Мей, министър-председателката на Англия... Жена, която в никакъв случай не е воювала, също като Тачър, която стартира война за Фолкландските острови, а тази в този момент желае да стартира война в Европа ", изясни обстановката претендентът за президент, написа „ Епицентър “.

"Във всеки миг ние ще предприемем боен отговор. Обявява ултиматум, какъвто се афишира единствено пред война ", съобщи още Жириновски. Той разкритикува още "гнилия Запад ", където на власт са партии на педофилите и даде образец с Холандия. "Във Франция бият с палки последователите на обичайното семейство. Такава Европа ли ни е нужна? ", възкликна той, с което провокира имитация на Ксения Собчак, че приказва небивалици.

"Тези, които проповядват такива полезности на гнилия Запад у нас, би трябвало да бъдат изгонени. И всички, които отхвърлят принадлежността на Крим към Русия, са държавни нарушители! Когато стана президент, всички ще отидете на съд! ", безапелационен бе водачът на ЛДПР.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР