Кандидатът за народен представител от Старозагорски избирателен район и министър

...
Кандидатът за народен представител от Старозагорски избирателен район и министър
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов с ценни съвети към бизнеса

Кандидатът за депутат от Старозагорски изборен регион и министър на стопанската система Лъчезар Борисов, дружно с Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева, които също са в листата, организираха в Казанлък поредност от срещи с представители на бизнеса и с служащи.



Те се срещнаха с активността на една от локалните компании, профилирана в региона на производството на уплътнения и хидравлични системи, и насърчиха мениджърския екип на сдружението да взе участие в новите стратегии, посредством които предприятието може да получи европейско финансиране, с цел да модернизира производството си и да усъвършенства енергийната си успеваемост. “Амбицията ни е огромна част от компаниите в идващите две години да аплайват по другите стратегии. Това ще разреши българската продукция да бъде конкурентна на международните пазари, тъй като сме потвърдили, че предлагаме произведения с високо качество и предприятията ни са правилен търговски сътрудник. А задача на администрацията е да направи по този начин, че парите от еврофондовете да бъдат усвоени оптимално от компаниите, които желаят да се развиват ”, съобщи Лъчезар Борисов.

Кандидатите за народни представители посетиха и дружество за произвеждане на прежди, конци, памучни и хавлиени тъкани. По време на срещата стана ясно, че през последните години в сдружението са усвоени средства в размер на 12 млн. лева и това е асъдействало доста за възстановяване на работната среда, за развиване на производството и постигане до нови пазари. „ Обикновено в неуспехите си търсим виновността в политиците, само че тя постоянно е в нас. Затова почитаме тези водачи, които сплотяват, а не които разделят хората ”, споделиха домакините.



„ Пандемията направи по този начин, че всеки би трябвало да се отнася с схващане и грижа за близките, а в политиката опълчването и популизмът са нездравословни “ – разяснява Борисов. Той даде разнообразни образци, с които илюстрира за какво България в година на пандемия съумя да си резервира работните места и потреблението и да го утвърди като фактор на икономическия напредък.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Лъчезар Борисов, Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева разгледаха и производството компания, профилирана в производството на артикули за автокозметика.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР