Кандидатът за кмет от Възраждане за район Панчарево спря кампанията

...
Кандидатът за кмет от Възраждане за район Панчарево спря кампанията
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Панчарево от Възраждане спаси сърна, институциите нехаят

 izbori_2023_v1_014

Кандидатът за кмет от " Възраждане " за регион Панчарево спря акцията си, с цел да избави сърна. След сигнал от жители, Савина Иванова се притича на помощ на дивото животно, което бе заклещено в къпинак под околност " Трибуните " на Панчарево.

Сърната е била нахапана от кучета и не е може да помръдне. Пристигайки на място, Савина Иванова алармира всички институции. Звъни на незабавен номер 112, на Столичен зоопарк, Гражданска отбрана, на неправителствени организации, които заявяват, че могат да оказват помощ в сходни обстановки.

 

В отговор на тези позвънявания тя открива, че няма кой да се отзове, с цел да се избави животното. От персонален опит схваща, че Столична община няма одобрен мехнизъм за реакция в сходни обстановки и че няма клиника или център, които могат да спасят сърната.

Докато всичко наподобява обречено, Савина Иванова намира метод да настани болната сърна в стопанство на нейни другари, където ветеринарят се съгласява да я поеме и излекува. Така дивото животно остава в сигурни ръце.

" За страдание, няма механизъм за реакция от страна на Столична община в такива обстановки, което би могло да заплаши живота както на дивото животно, по този начин и на човек, в случай че нараненото животно реагира нападателно. Радвам се, че успяхме да спасим сърната с общи сили и със съдействието на всички представители на " Възраждане ", някой от нас на място, а други от разстояние. Впоследствие се отзоваха и от Столична община, с цел да оказват помощ с преместването на сърната от къпините в автомобила, който ние организирахме, с цел да я пренесем. Животното е тежко и те го повдигнаха и сложиха в колата, откакто Савина Иванова го е извадила безусловно сама от бодливите храстите.

 

Когато столичани ни дадат доверието си и стартираме да управляваме София, ще създадем разбор на всички общински наредби, с цел да сме готови да реагираме в разнообразни обстановки. ", сподели Деян Николов, претендент за кмет на " Възраждане ", който интензивно работи дружно с претендентите за районни кметове на София по проблемите, с които се сблъскват.

 

Екип от специалисти на " Възраждане " към този момент стартира да изготвя проект, който да приложи още при започване на мандата си. ", оповестиха от пресцентъра а партията.

Повече може да видите тук: 

https://www.facebook.com/photo?fbid=878730640567920&set=pcb.878730777234573

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР