Кандидатът за кмет на София и настоящ общински съветник Ваня

...
Кандидатът за кмет на София и настоящ общински съветник Ваня
Коментари Харесай

Ваня Григорова: От наша страна бе направен опит да се осигури поне минимална устойчивост на СОС!

Кандидатът за кмет на София и сегашен общински консултант Ваня Григорова разгласява пост в обществената мрежа Фейсбук, в който разгласи, че те са създали старания, с цел да може да се обезпечи най-малко минимална резистентност на Столичния общински съвет /СОС/. Но по-късно се е пристъпило към събарянето на Паметника на Съветската войска в София. Публикуваме коментара на Ваня Григорова без редакторска интервенция:

„ От наша страна беше изработен опит да се обезпечи най-малко минимална, краткосрочна резистентност в СОС, с цел да бъдат гласувани основни документи като план-сметката за сметопочистването, бюджет 2024, икономическата рамка за градския превоз. Буквално три дни по-късно Продължаваме промяната и Демократична България гръмнаха диалозите, като посегнаха на историческата памет и културно-историческото завещание.

Кой го направи? Можете да чуете от господин Борис Бонев в изявлението от тази заран по националната телевизия, който също удостовери, че в това число с мен води диалози за наболели проблеми, които постановат мигновени решения. За групови трудови контракти, които следва да се подписват, за клаузи в контракти с частни компании, които и все още правят комунални услуги и прочие. Но ПП-ДБ на национално равнище саботираха този развой!

Защо? Тяхна вътрешна работа е да си подобрят съдружната просвета, както загатна и господин Бонев.

А в това време да си понесат и отговорността пред обществото за тежкия неуспех както в работата досега (отново бойкот на Следствен отдел към окръжна прокуратура от страна на старите им районни кметове като Трайчо Трайков, Делян Георгиев, Георги Илиев, Константин Павлов), по този начин и за невъзможността да реализират нежен консенсус по базови тематики в Столична община.

За да проработи СОС не са нужни особени мениджърски умения, с каквито се хвалеше Терзиев, нужна е благосклонност и естествени човешки връзки. Но те и на това не са способни. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР