Кандидатът за кмет на община Мъглиж Миглена Филипова, издигната от

...
Кандидатът за кмет на община Мъглиж Миглена Филипова, издигната от
Коментари Харесай

БСП за България регистрира кореняк-мъглижанка за кандидат за кмет

 Кандидатът за кмет на община Мъглиж Миглена Филипова, издигната от коалиция " Българска социалистическа партия за България “ внесе през днешния ден документите за регистрация за изборите на 28 февруари. Тя пристигна в Общинската изборна комисия дружно с народния представител Георги Гьоков и ръководителя на Българска социалистическа партия Дияна Янева, които показаха кореняк-мъглижанката.

Миглена Филипова е член на Българска социалистическа партия и живее в Мъглиж. По специалност е икономист-финансист, приключила е Великотърновския университет " Св. св. Кирил и Методий " - специалността " Финанси на предприятията “. Има над 20 години професионален опит. " Тя е виновна, енергична, инициативна и решителна, тъкмо подобен кмет е нужен на своите съграждани. Вярвам че ще ръководи умело и транспарантно и ще преобрази община Мъглиж. “, разгласи Гьоков.

По думите на Янева тя ще сплоти хората и ще реши проблемите по най-хубавия метод, защото живее тук 45 години, от деня на своето раждане до през днешния ден. Преди дни общинската организация на БСП-Мъглиж единомислещо застана зад нейната кандидатура, която бе одобрена и от Националния съвет на партията.

" Обичам Мъглиж, тук израснах, учих и не преставам да пребивавам в моя град. Желанието на мъглижани за смяна в общинското ръководство и развиване на изискванията за живот ме мотивираха да се кандидатирам за кмет. Вярвам, че дружно с жителите можем да превърнем общината в уютно, подредено, чисто и безвредно място за живеене “, сподели претендентът за кмет с номер 9 в бюлетината. Тя посрещна поздравите на минувачите по центъра, които показаха насладата си от това, че най-накрая се е записала кореняк-мъглижанка за изборите за общински кмет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР