Кандидатът от Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън

...
Кандидатът от Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън обещава да върне САЩ начело на световните демокрации

Кандидатът от Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Джо Байдън възнамерява огромна тирада за външната политика . Той ще обещае да удостовери американското водачество в битката с авторитаризма и международната неустойчивост , които съгласно него се популяризират при президента Доналд Тръмп, осведоми АП.
 Семейство Байдън спечелило $15 млн. за две години след Белия дом
Семейство Байдън спечелило $15 млн. за две години след Белия дом

Те демонстрират, че Джо Байдън е спечелил повече от 7 милиона $ в края на 2017 година и 2018 година от десетки платени речи

Байдън ще изложи визията си за външната политика на Съединени американски щати през днешния ден по време на тирада в Ню Йорк. Освен това ще показа и писмени оферти, в това число и проекти за среща на международните политически и бизнес водачи при започване на президентството си, в случай че влезе в Белия дом.

Първите задания, съгласно съветници на Байдън, които са прегледали проектите му, ще са възобновяване на уговорките на Съединени американски щати към съдружниците на страната по света, както и предприемане на стъпки за " възобновяване и вдъхване на нов живот в нашата народна власт ". Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати също възнамерява отбрана на интернационалната търговия, акцент върху дипломацията и заричане за предприемане на нападателни дейности в битката с климатичните промени, като изясни, че всички тези старания могат да оказват помощ за справяне с мигрантските потоци по света.
 Джо Байдън в сериозна конкуренция по набиране на дарения
Джо Байдън в сериозна конкуренция по набиране на дарения

Камала Харис гледа към Белия дом

Но от предизборния щаб на Байдън акцентират, че вицепрезидентът желае да стане ясно, че визията му е повече от връщане на света към края на мандата на някогашния президент Барак Обама през 2017 година Байдън вижда значителен напредък на " национализма, изолационизма, ксенофобията, протекционизма и популизма " от идването на власт на Тръмп. Според него външната политика на Тръмп " Америка на първо място " усилва заканите за Съединени американски щати.

Макар че се чака Байдън да се придържа към общи тематики, той съответно ще акцентира на връзките на Съединени американски щати с Русия, Китай и КНДР. Байдън желае обвързване с Иран, само че първо Техеран би трябвало да се върне към съблюдаване на договореностите от 2015 година
 Джо Байдън изправен на позорния дирек, изкараха го надали не расист
Джо Байдън изправен на позорния дирек, изкараха го надали не расист

Байдън настръхна: " Това е неправилна оценка на моята позиция "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР