Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян обяви,

...
Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян обяви,
Коментари Харесай

Хекимян с нова стратегия, заговори за заместник-кметове

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян разгласи, че в случай че завоюва поста ще има разнообразни заместници от тези, които сега служат при Йорданка Фандъкова.

След като тя няма терзания, и аз нямам. Вярвам, че е съзнателен човек, който си е приключил работата и носи персонална отговорност, сподели Хекимян в изявление за НоваНюз.
-->
По думите му всяка нанесена вреда в общината ще носи отговорност на причинителя. " Ако има злоупотреби или подозрения за корупция, доказването би трябвало да стане по надлежния ред. Това сме отвикнали да следваме. Раздава се правораздаване в обществените мрежи, а институциите са там и си правят работата. Като номинация на ГЕРБ-СДС, оставам жителят Антон Хекимян, който ще съблюдава за спазването на разпоредбите. Аз ще бъда лицето на жителите. Отварянето на партията към жителите е явен знак, че е време за смяна ", счита Хекимян.

Той е безапелационен - би трябвало да има инспекция на свършеното в Столичната община. " Така ще знам от каква база ще потегли аз. Това е извънредно значимо, с цел да е ясно след още четири години какво тъкмо е свършено и спазени ли са всичките стандарти. Не съм оповестил кой ще бъде моят тим, само че общинските съветници сигурно са хора с опит. Има доста нови хора в моите листи, спрямо тези на Фандъкова. Кусурите могат да бъдат избегнати, когато се вкарат правила за всяко нещо - от тротоарната плочка до издигнатия мост ", разяснява той.

Относно явлението " ремонт на ремонта " Хекимян посочи, че до момента се е работило по стандарти, в които има пропуски. " Важно е човек да е самодеен в спазването на обещанията, които е поел. Беше значимо и бюджетът да бъде признат, с цел да може да се разпределят средствата, тъкмо когато са нужни. Нови трамвайни линии би трябвало да минат през огромните булеварди, с цел да може да бъде омекотен трафикът ", сподели още Хекимян.

Той разкри, че е поел ангажимент за отваряне на нови 37 детски градини за по-малко от 3 години. Някои от тях към този момент се построяват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР