Кандидат-кметът на ПП Николай Карагьозов е обвинен в жесток побой

...
Кандидат-кметът на ПП Николай Карагьозов е обвинен в жесток побой
Коментари Харесай

Кандидат-кмет на ПП крещя по жена си и я смля от бой: Ти си нищожество, ти си нищо, боклук

Кандидат-кметът на Политическа партия Николай Карагьозов е упрекнат в нечовечен побой над брачната половинка си. Ужасяващото нахлуване се случило едвам преди няколко дни. Прибирайки се от рожден ден, Карагьозов се нахвърля с жестоки юмруци върху спящата си брачна половинка, нанасяйки ударите в горната част на тялото. Освен физическия смут, който изживявала дамата, тя трябвало да търпи и обидите на Карагьозов, който до момента в който я удрял я заплашвал с ликвидиране. „ Ти си безличие, ти си нищо, отпадък “, крещял кметът на село Ветрен до момента в който нанасял удари на брачната половинка си, предава Tribune.
За благополучие на дамата в спалнята влезнала майката на Карагьозов, която живее в същата къща. Майката пробвала да спре жестокия побой, само че обезумелия кмет не спирал. В опит да избяга дамата тръгнала към коридора на къщата, където ударите траяли. На помощ на пребитата жена се притекъл и синът й, който най-малко съумял да спре ударите по тялото на майка му. Съпругата на Карагьозов съумяла да се скрие в хола, където прекарала ужасяваща нощ на боязън и болежка от жестокия побой.
Жената на Карагьозов признава в своята тъжба, че от години живее в боязън. Не един път е пребивана и даже заплашвана с оръжие от кметът на Ветрен. Той имал ловни пушки, които не се тормозил да употребява за закани против брачната половинка си. В разследване от непрекъснатия тормоз, брачната половинка на Карагьозов страда от под паника офанзиви и боязън за живота си.
Медицинското умозаключение също е ужасяващо. Лекарите са открили кръвонасядания по цялото лице на дамата, кръвонасядания по носа, оток по лявото сплепоочие в региона на лицето, където Карагьозов е нанасял съвсем смъртоносни удари. Освен това дамата е с тежки пострадвания по лявата мишнична област и дясната предмишница.
Освен деянията си като хулиган на брачната половинка си, Карагьозов е прочут и с изневерите си. Преди време той е заловен в работно време, посред полето с непозната жена в колата. Дори е сниман от брачна половинка на дамата в живо включване във Facebook. Карагьозов, завел брачната половинка му посред нивите, само че без да знае, че мъжа от дълго време знаел за кметската спекулация.
Май месец тази година името на Николай карагьозов още веднъж влезе в епицентъра на абсурда. При специфична полицейска интервенция, синът му е бил арестуван с опиати. Кметът на Ветрен е дал показания и е освободен, само че сина му Денис е бил оставен в ареста.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР