Кандидат-депутатът от ПП Радостин Василев и водач на листата им

...
Кандидат-депутатът от ПП Радостин Василев и водач на листата им
Коментари Харесай

Голям скандал с Р адостин Василев!Обвинението

Кандидат-депутатът от Политическа партия Радостин Василев и лидер на листата им в Плевен паркирал джипа са на неразрешено място, което станало причина за плевел скандал. Това става ясно от изявления в обществените мрежи.

Оказва се, че вместо да си откри уместно място за паркиране, Василев е решил, че ще употребява това, което му е най-удобно, а точно пред гаражите на поданици на града.
-->
Христо Аврамчев от Плевен сигнализира, че Радостин Василев всеки ден стопира лъскавия си джип " Мерцедес " пред гаража му в случай, че има сложена обозначителна табела.

Оказва се, че в гаража майка с малко бебе си държи количката и заради държанието на Василев е принудена всеки ден да влачи на ръка детето си, вместо да си употребява собствеността, твърди Аврамчев.

„ Чувството за безотговорност е безгранична на новобогаташчетата! “, безапелационен е той.

Оказва се, че с изключение на прегазване на закона, Василев си е разрешил и да заплаши Аврамчев, тъй като е подал сигнал за неправилното му паркиране, твърди пострадалият от първо лице. Пред медиите Аврамчев изясни, че Василев му е налетял с " пазвантите си ".

" Василев ми сподели, че няма да ме има! Това са комплексари, облечени във власт ", оплака се Аврамчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР