Канадският музикант Дрейк (Drake) е добре познат, както със своите

...
Канадският музикант Дрейк (Drake) е добре познат, както със своите
Коментари Харесай

Най-луксозният снегорин - Maybach GLS на рапъра Дрейк

Канадският музикант Дрейк (Drake) е добре прочут, както със своите песни, по този начин и със своя афинитет към първокласни коли. В гаража му можем да открием разнообразни модели Rolls-Royce, Ferrari, Lamborghini, а от скоро и... снегорин въз основата на Maybach GLS 600.
 Най-луксозният снегорин - Maybach GLS на рапъра Дрейк

В последната ария на Дрейк можем да забележим първокласното SUV през прозореца на което се подава той, а забавното е че в предната част на колата е инсталирано весло на снегорин. До в този момент сме виждали доста планове, при които разнообразни джипове и пикапи са преработени и са получавали разнообразни видове гребла, само че това е може би най-луксозния, а и сигурно един от най-скъпите снегорини който в миналото сме виждали.

Не е ясно по какъв начин тъкмо е закрепено греблото и дали има промени по структурата на SUV-то, само че мощно се надяваме да няма такива. За преработката на GLS-а е виновен Tony Bet, който се грижи за колите на изпълнителя. Самият той се похвали с това в профила си в Instagram, а както и от там може да стане ясно, това е първия снегорин с емблемата на Maybach.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР