Канадската полиция вече четвърти ден издирва втория заподозрян за убийството

...
Канадската полиция вече четвърти ден издирва втория заподозрян за убийството
Коментари Харесай

Продължават да търсят втория заподозрян за убийствата в Канада

Канадската полиция към този момент четвърти ден търси втория обвинен за убийството на 10 души при поредност от офанзиви с хладно оръжие в общественост на коренното население и град наоколо, които потресоха страната, съобщи Ройтерс.

За тридесетгодишния Майлс Сандерсън, чийто 31-годишен брат и съизвършител Деймиън беше открит мъртъв в понеделник на идващия ден след кървавите офанзиви в провинция Саскачеван, се появиха известия, че е бил забелязан през вчерашния ден наоколо до мястото на офанзивите, на към 320 км северно от столицата на провинцията Риджайна.

Канадската кралска полиция разгласи през вчерашния ден паника, предполагайки, че оживелият обвинен може да се появи в резервата Джеймс Смит Крий Нейшън и прикани локалните поданици да не излизат от домовете си и да бъдат бдителни. Телевизия Си Би Си заяви за засилено полицейско наличие в резервата след оповестената паника, само че по-късно осведоми, че полицейското следствие е посочило, че обвиненият не е там.

Местонахождението на Майлс Сандерсън остава незнайно и жителите са приканени да останат нащрек.

Службата по правосъдна медицина на провинция Саскачеван и Канадската кралска полиция разпространиха тази заран информация за самоличността на 10-те жертви на офанзивата, измежду които един мъж и една жена, надлежно на 23 и 78 години, само че не и за 18-те ранени, като се изключи че измежду тях има един младеж, а останалите са пълнолетни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР