Кампанията „София: Моят град” се оказа изключително успешна и затова

...
Кампанията „София: Моят град” се оказа изключително успешна и затова
Коментари Харесай

Кампанията „София: Моят град” става постоянна

Кампанията „ София: Моят град” се оказа извънредно сполучлива и по тази причина взех решение да я направя непрекъсната. Това съобщи общинският консултант и съпредседател на „ Политическа група 5” инж.Симеон Славчев, който е създател и основател на акцията. Той разяснява, че в акцията са се присъединили стотици столичани, които главно са упорствали за промени, свързани с превоз и инфраструктура, за повече зеленина, градинки и детски площадки.

"Пряката връзка с жителите на София е извънредно значима за мен. Инициативата ми спомогна да се оформят доста хрумвания, които ще предложа за осъществяване в Столичния общински съвет. Като общински консултант, непрекъснато диря гражданската позиция и мнение, тъй като в последна сметка функционалността на Общината е да служи на гражданите”, безапелационен беше Славчев. Той разяснява, че по време на акцията, дружно с екипа му са оформили новаторска система за работа с жителите, която дава позитивни резултати и ще даде опция на всички, които желаят, да се включат със своите оферти и хрумвания директно в ръководството на София. „ Именно по тази причина взех решение акцията „ София: Моят град” да стане непрекъсната самодейност, която ще ми даде опция за непрекъснат контакт с жителите, както и по-ясен взор върху проблемите на София. Съответно и предложенията, които върша в Столичния общински съвет посредством акцията ще допринесат за решаването на тези проблеми и най-много за повече гражданско присъединяване в ръководството на столицата”, сподели още общинският консултант.

„ Сигналите и предложенията, които получихме досега от акцията са доста и всички тях ще внеса в Столичния общински съвет ", разяснява още Симеон Славчев. В началото на новия политически сезон ще показва новаторската платформа, в която всички столичани ще могат да се включат, надлежно да получат цялостната информация за всичко, което се случва, разисква и взема решение в Столичния общински съвет, и най-много да дадат своите съответни отзиви, оферти и хрумвания. Това, на процедура, ще бъде един Граждански Столичен общински съвет, приключи общинският консултант.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР