Кампанията ще бъде жестока, защото ние се намираме и в

...
Кампанията ще бъде жестока, защото ние се намираме и в
Коментари Харесай

Политолог: Кампанията ще бъде жестока, защото ние се намираме и в косвена война

„ Кампанията ще бъде жестока, тъй като ние се намираме и в косвена война. Това към този момент го осъзна и обществото. Икономическите страхове нарастват, геополитическите фактори са безпощадни. Неслучайно тематиката за газа е основна- тъй като е цивилизационен, геополитически и вътрешнополитически конфликт. Така че, ще участва от самото начало и тази тематика. Кампанията няма да е спокойна. Основното предизвикателство е до каква степен тя ще активизира по-голяма изборна интензивност ”.

Това разяснява Цветанка Андреева, политолог, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

„ Ще има повторение на ниската изборна интензивност, евентуално реализиране и на нов връх, тъкмо тъй като на хората към този момент им е омръзнало политическият хайлайф да не може да се разбере по какъв начин да ръководи страната.

От друга страна, външните условия, които рефлектират, естествено, в националната политика, са доста по-различни от предните избори поради войната. Най-важните въпроси за хората са социално-икономически - приходи, инфлация, цени, енергийна рецесия ”, сподели политологът Ивайло Динев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР