Кампания в социалните мрежи събра десетки млади хора от Бургаско.

...
Кампания в социалните мрежи събра десетки млади хора от Бургаско.
Коментари Харесай

Доброволци в помощ на самотни възрастни хора за Коледа

Кампания в обществените мрежи събра десетки младежи от Бургаско. Идеята е да се отдели време на самотните и възрастни хора в няколко странджански села. Доброволците ще раздават и питателните артикули, които са събрали за тях.
Снимка: btvnovinite.bg
Сборният пункт на доброволците е на изхода на Бургас. 45 души са оповестили публично, че ще се ангажират и персонално ще посетят самотни възрастни хора. Много други са се присъединили с хранителни артикули. Една детска градина се е присъединила с дарения, също и женски футболен тим.

„ Продукти от първа нужда – фасул, олио и дълготрайни храни, а друга част са със сладки, с цел да могат да усетят празника. Надявам се акцията да обхване цяла България “, споделя Артьом, един от доброволците.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Кампанията я направих в памет на моя дядо, тъй като откакто го изгубих, осъзнах, че отделяме доста малко време за възрастните хора и родственици. Затова взех решение да я направя и потегли лавинообразно “, споделя инициаторката на акция Михаела Бошева.
Снимка: btvnovinite.bg
Тази година доброволците са събрали двойно повече артикули си слагат за цел да посетят двойно повече възрастни хора.

Акцията ще обхване отдалечени и труднодостъпни планински села, където живеят единствено възрастни хора като Граматиково, Звездец, Малко Търново.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР