Камила Паркър ще отпразнува рождения си ден по специален начин.

...
Камила Паркър ще отпразнува рождения си ден по специален начин.
Коментари Харесай

Камила ще отбележи 75-ия си рожден ден с този портрет от Кейт

Камила Паркър ще отпразнува рождения си ден по специфичен метод. Херцогинята на Корнуол ще означи 75-ата си годишнина със фотография на Кейт Мидълтън, която е известна със пристрастеността си към фотографията. Жената на принц Чарлз, която някой ден, когато Елизабет Втора си отиде, ще бъде кралица консорт, е снимана в градините на Рей Мил Хаус. Кадрите на херцогинята на Кеймбридж ще бъдат оповестени в изданието „ Кънтри лайф “, а към този момент единствено тази фотография е налична за фенове на кралското семейство:

The Duchess of Cornwall, as photographed by The Duchess of Cambridge for Country Life
— Country Life (@Countrylifemag)
Камила ще означи празника на 17 юли. "Няма да е нищо шумно и огромно. Ще прекарам рождения си ден със фамилията и приятелите си ", споделя тя и добавя: "Когато достигнеш огромни цифри, без значение дали са 30, 50, 70, постоянно си мислиш: Господи, какъв брой съм остаряла! ".



"Учим се от младите и те се учат от нас ", споделя още тя пред английското издание на Vogue. В изявлението за изданието, обещано неотдавна, тя споделя какъв брой се радва да е баба и по какъв начин се забавлява с внуците си. "Хубавото нещо на това да си баба е, че можеш да ги глезиш понякога - да им разрешаваш нещата, които родителите им не разрешават ", споделя още Камила.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР