Камерата, батерията, титаниевата рамка привличат вниманиетоТелефото обективът на iPhone 15

...
Камерата, батерията, титаниевата рамка привличат вниманиетоТелефото обективът на iPhone 15
Коментари Харесай

Седмица след премиерата: Какви са отзивите за новия iPhone 15 Pro

Камерата, батерията, титаниевата рамка притеглят вниманието

Телефото обективът на iPhone 15 Pro Max работи добре, съгласно специалистите
(снимка: Apple)

В началото на предходната седмица Apple повдигна завесата пред новите си смарт телефони от линията iPhone 15, включително моделите Pro и Max. Сега, след първичните страсти, е време за по-трезви оценки. Ето отзивите за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, оповестени в известни софтуерни медии.

The Verge съпостави iPhone 15 Pro Max с Гугъл Pixel 7 Pro : „ Телефото обективът на 15 Pro Max работи добре. Pixel 7 Pro резервира повече цветови елементи при слаба светлина, макар че виждам малко повече фини елементи в зеленото в изображението на iPhone. Но не е нужно да проверявате пикселите, с цел да видите, че iPhone основава по-тъмно изображение като цяло. Изображението на Pixel 7 Pro е малко по-ярко и по-чисто, макар че равнището на подробност наподобява почти същото. А, и Samsung Galaxy S23 Ultra? Побеждава и двете със своя обектив с 10x нарастване ”.
още по темата
TechCrunch преглежда новия Action бутон (бутон за действие): „ Познавам доста хора, които знаеха какво желаят да вършат с бутона за деяние незабавно щом беше разгласен. Най-често превключвах сред камерата и гласовите бележки. Веднага си помислих, че ще стана оператор, само че съществуването на бутон за камера на изводи екран ме накара да трансформира мнението си. Колкото повече мисля за това, толкоз повече ми харесва да свързвам Shazam с бутона за деяние. Възможността да задавате таймери или да отваряте приложението “Notes ” също може да бъде потребна ”.

Wired хвали новата титаниева рамка : „ Рамката на iPhone 15 Pro към този момент е направена от исполин, метал, който е по-лек, по-здрав и по-устойчив на надраскване от неръждаемата стомана, която се използваше преди. Издръжливостта е добра, само че повече ме вълнува какъв брой леко се усеща. Телефонът е толкоз лек спрямо iPhone 14 Pro, че първоначално ми се стори на ниска цена, само че бързо привикнах с него. Преминаването към исполин икономисва на Pro почти 10% тегло. Не звучи доста на хартия, само че в действителност има значение, когато държите телефона над лицето си, до момента в който скролирате в леглото ”.

Рамката на iPhone 15 Pro е направена от исполин, който е по-лек, по-здрав и по-устойчив на надраскване от неръждаемата стомана
(снимка: Apple)

Inverse се концентрира върху живота на батерията : „ Когато става дума за живот на батерията, номиналният живот на батерията на iPhone 15 Pro е същият като на iPhone 14 Pro. Apple твърди, че той е до 23 часа (видео) / 20 часа (видео стрийминг) / 75 часа (аудио) на iPhone 15 Pro и до 29 часа (видео) / 25 часа (видео стрийминг) / 95 часа (аудио) на iPhone 15 Pro Max. При моето тестване това се равнява на през целия ден живот на батерията с iPhone 15 Pro и съвсем 1,5 дни с iPhone 15 Pro Max. Животът на батерията ще варира според от приложенията, уиджетите, настройките за постоянно включен екран и така нататък Но „ през целия ден “ наподобява е примерът, който Apple съумява да поддържа ”.

Батерията на iPhone 15 Pro обезпечава през целия ден интензивно прилагане на смарт телефона
(снимка: Apple)

TechRadar коментира какво да очаквате във връзка с размера на файла, когато надграждате фотоси от 12MP на 24MP : „ Всяко изображение по дифолт, което снимах на iPhone 15 Pro Max, беше обработено на 24MP. Да, това е нова разграничителна дарба за iPhone и Apple я ръководи, като първо комбинира 48MP данни във допустимо най-големия 12MP кадър и по-късно ги комбинира с цялостните елементи на 48MP датчик. Единственият минус е, че 24MP изображения ще бъдат по-големи от 12MP фотоси (с към мегабайт). Apple понижава малко разноските за предпазване, като автоматизирано резервира фотоси в HEIF (високоефективен формат на изображението). Можете също да снимате в 48MP RAW формат за некомпресирани изображения, подготвени за редактиране ”.

Новите смарт телефони на Apple излизат на пазара на 22 септември. Устройствата са налични за поръчки и у нас от телеком операторите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР