Камелия имала бурна връзка с бизнесмен от Берковица. 57-годишният днес

...
Камелия имала бурна връзка с бизнесмен от Берковица. 57-годишният днес
Коментари Харесай

Камелия фалира бившето си гадже: Шокиращи подробности

Камелия имала бурна връзка с предприемач от Берковица. 57-годишният през днешния ден Петър Цветков-Перо  пръснал по обичаната си 100 000 марки, с цел да я подкрепи финансово. Това разкриват техни общи познати от зората на чалгата.

От близкото си другарство с певицата, тогавашният милионер стигнал до просешка сопа. Преди да зaбогатее, работел като келнер в локална механа. След като пада желязната завеса съумява да стигне през Чехия за Германия. Завръща се с огромни пачки в родния край. Започва търговия с използвани коли и това му носи стабилен приход. По това време Камелия печели състезанието „ Мис Монтана “, с изключение на това  е и атракция в най-големия локален ресторант. След като я вижда, Перо си губи мозъка по нея. Тя била дамата на фантазиите му. Двамата стартират връзка и го удрят на цялостен ваучър. Камелия получавала скъпи и маркови дарове.

Автотърговецът се бръкнал за кариерата на своята другарка, а цифрите били шестцифрени. Малко по малко парите почнали да свършват, а по този начин залязла и връзката им. Перо стигнал до там, че просел стотинки в столичен квартал.

Този интервал не продължава дълго. Оказва се, че разореният предприемач е роден под щастлива звезда. В дома на свои другари в  София се среща с доста богата французойка. Двамата минават под олтара след няма и месец, макар възрастовата разлика от 30 години сред тях. Днес Цветков живее като принц в покрайнините на Париж, настояват негови земляци.

Източник: marica.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР