След като Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разделиха преди

...
След като Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разделиха преди
Коментари Харесай

Гергана Гунчева все още е без житейски партньор

След като Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разделиха преди към три години, спортната журналистка към момента няма нов мъж до себе си. Учудващо за мнозина двамата съумяха да запазят положителните си връзки и дружно се грижат за наследниците си. За разлика от нея, Бакърджиев освен съумя да си откри нова обич, а и към този момент има дете от нея.

 

Къдрокосата хубавица, която преди 20 години бе носителка на купата „ Мис България “, наподобява, се е съсредоточила върху работата си и върху това да е допустимо най-хубавата майка. В свободното си време пътешества, само че все с приятелки или със синовете си Самуил и Максим.

 

Последно русокоската ги заведе на ски, а преди този момент – в Мадрид на мач сред „ Реал Мадрид " и „ Наполи " от Шампионската лига. „ Бях им дала обещание, че в случай че имат избрани достижения в учебно заведение, особено огромният, ще отидем на този мач. Много се вълнуваха, тъй като той е огромен почитател на „ Реал Мадрид ", знае всичко за тима, всички футболисти, смени, какви решения се взимат. Преживява доста мощно загуби, победи. Сега стиска палци за полуфиналите и финала ", описа Гергана Гунчева на Гергьовден в предаването „ Преди обед ”, в което гостува със синовете си. Те пък издадоха, че татко им Петър Бакърджиев не държал толкоз на оценките, колкото майка им.

Между мечтаното пътешестване до Мадрид, с цел да гледа със синовете си онлайн мач от Шампионската лига, и ски ваканцията им, Гергана пътува до Португалия. Не издаде коя е идната планувана дестинация, само че по всяка възможност ще има такава.

Гергана обича да пътува. През есента на предходната година тя обиколи Италия с приятелки. Лятото отскочи до Хърватия, а напролет посети Австрия и Холандия. Миналогодишния си рожден ден пък Гергана посрещна на Сейшелите, откъдето показа живописни гледки в инстаграм. Журналистката много пътува и в България, като все избира да е измежду природата.

 

Пътуванията на Гунчева сякаш зачестиха след развода й, на който основател била самата тя. Въпреки това у Петър Бакърджиев няма засегнатост, нито отчаяние, дори в противен случай. Спортният публицист таи единствено топли усеща към някогашната си и с такива приказва при редките си медийни изяви, касаещи персоналния му живот. „ Казват, че в живота си човек би трябвало да отгледа дете, да построи къща и да засади дърво. Ние направихме и трите... Това, което още първоначално видях в нея, и до края не се промени – 10 години живяхме дружно, тя е човек, който няма да каже неприятно за различен, няма да озлобее, да завижда. Добър човек, без втори проект ”, показа Петър Бакърджиев през октомври 2022 година в предаването „ Търси се ”, когато посетител бе към този момент някогашната му брачна половинка.

 

Макар че се разделили като другари, не им било елементарно да вземат това решение. Много време се опитвали да запазят брака си и в това си предпочитание даже посещавали фамилен терапевт. „ Тя беше индивидът, с който сбъднах фантазиите си. Когато индивидът, с който сбъднеш фантазиите си, ти каже, че желае да се разделите и да си тръгне, е тежко ”, прям бе Петър Бакърджиев.

 

Гергана Гунчева му споделила, че не могат да продължат дружно. Твърде разнообразни са, трансформирали са се и всеки е тръгнал по своя път. За да запазят положителните си връзки съпрузите се решили на бракоразвод. Заедно отишли в съда, с цел да официализират раздялата си, след което изпили по едно кафе. Скоро по-късно Бакърджиев я убедил да се реалокира в Би Ти Ви, където той работи от години. До преди този момент той отново бил уверен, че мястото на Гергана като експерт е таман в тази медия, само че щяло да бъде спор на ползи. След като се развели, тази спънка отпаднала и през днешния ден двамата работят в медията. Противно на упованията, някогашните съпрузи не се засичат в малкия екран, защото уговорките им са в разнообразни часови пояси. Двамата се схващат прелестно и във връзка с децата. Те живеят с майка си в София, а татко им останал в фамилната къща в Горна Малина. Това било най-разумното решение, защото момчетата учат и спортуват в столицата.

 

„ Голяма любов изпитвам. Аз доста го обичам като татко на децата ми, като мой другар. Той постоянно ще бъде доста значима част от моя живот. Нямам грам неприятна страст към него ”, сподели Гергана тогава. Синовете им приели леко развода им, защото и в този момент непрестанно са дружно. Така че не усещат неналичието на единия или другия родител.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР