Към настоящия момент загиналите са двама, 15 други са хоспитализирани“,

...
Към настоящия момент загиналите са двама, 15 други са хоспитализирани“,
Коментари Харесай

Двама са загинали при разбиването на Су-34 в Ейск, 15 са хоспитализирани

" Към сегашния миг починалите са двама, 15 други са приети в болница “, прецизираха от районното Министерство на изключителните обстановки.

 

В резултат на разбиването горивото на военния аероплан Су-34 се е възпламенило и е провокирало пожар в засегнатата жилищна постройка, оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация.На мястото на случая работят службите за незабавна помощ.

 

Съгласно публикуваната информация, Су-34 е изхвърчал от военното летище на Южния боен окръг за подготвителен полет. Пилотите са докладвали, че един от моторите на машината се е запалил по време на излитането. Именно това се показва като причина за произшествието. Екипажът от двама водачи е съумял да катапултира, и двамата са живи.

Пламъците са обхванал всичките девет етажа на жилищната постройка, от която са евакуирани 100 души. Площта на пожара в постройката, съгласно незабавните служби, е две хиляди квадратни метра.

 

По предварителни данни са наранени 17 жилището. Според локалните управляващи обекти, ситуирани наоколо до мястото на злополуката, не са наранени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР