Към днешен ден, броят потребители на YouTube превишава 1 милиард

...
Към днешен ден, броят потребители на YouTube превишава 1 милиард
Коментари Харесай

YouTube изпълни мечтата на милиони потребители

Към сегашен ден, броят консуматори на YouTube надвишава 1 милиард души, които постоянно гледат най-различни видеоклипове. Тази онлайн услуга принадлежи на Гугъл и е най-популярната от този клас, без заслужен аналог в целия свят. Десетки хиляди хора снимат клипове, разгласяват ги в YouTube, които по-късно се гледат от хора от най-различни райони.
На 1-ви февруари, YouTube извърши фантазията на всички консуматори, като започва нова дълго чакана функционалност. Сега жителите на съвсем всички страни могат да гледат най-популярните телевизионни канали в действително време. Това значи, че за разлика от елементарната телевизия, телевизионните канали с новините сериалите и шоутата, могат да бъдат гледани на смарт телефона, персоналния компютър или таблета. Това е необикновено комфортно и тази функционалност в действителност бе чакана много дълго. По този метод YouTube става пряк съперник на елементарната телевизия и е мъчно да се каже, до какво ще докара тази конкуренция.



Към сегашен ден YouTube TV предлага няколко десетки известни телевизионни канала с HD и Full HD резолюция, а напълно скоро стартира и с 4К. Достъпни са каналите ABC, CBC, Fox, NBC, Fox News, ESPN, AMC и още доста, които към този момент могат да бъдат гледани в Съединени американски щати и англоезичните страни, както и в някои европейски страни.



За 48 часа, за YouTube TV са се абонирали 300 000 души. Само че абонаментът не е безвъзмезден – един месец YouTube TV в Съединени американски щати коства $35.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР